Zoeken

Personal & Duo Training

Waarom Personal Training?

Lees vooral verder als jij je in de volgende punten herkend:

  • Ik ga ervoor zorgen dat ik mijn oude kleding kan passen zonder de wasmachine de schuld te geven;
  • Ik heb die stok achter de deur nodig om mijn doelen te behalen;
  • Ik wil graag mezelf op nr. 1 zetten waardoor ik een ander meer kan geven;
  • Ik wil instructies om oefeningen beter uit te voeren voor optimaal resultaat.
  • Ik wil investeren in mijn gezondheid

 

Wij van Fit en Enjoy willen je daarbij helpen. Wij hebben als passie om onze cliënten te helpen bij het behalen van hun fysieke (en ook mentale) doelen. Wij geloven in een mooie balans tussen sport, gezondheid en leefstijl.

De personal trainingen vinden plaats in een van onze personal training studio’s Assen, Borger of Leek, en gaan op afspraak, dus je traint altijd in alle privacy. Geen last meer van overvolle sportscholen, maar een trainingsruimte voor jou alleen en met voldoende afstand.d

Het begin van Personal Training

We bepalen je wensen en doelen door het invullen van een uitgebreide intakeformulier. Zo kunnen we gezamenlijk een persoonlijk trainingsplan bespreken om geleidelijk en met resultaat naar je doelen toe te werken.

Vrijblijvend Personal Training uitproberen? Maak in het onderstaande formulier je afspraak voor een GRATIS proeftraining bij Fit en Enjoy.

 

Waarom DUO Training?

Train samen met een DUO partner en behaal samen je doelen. Met zijn tweeën trainen is gezellig, je hebt de verantwoording naar elkaar om te gaan trainen en jullie delen samen de kosten van een personal training sessie.

Bij de kennismaking bespreken jullie allebei jullie eigen trainingsdoelen met een personal trainer. Hij of zij maakt dan een trainingsprogramma waarmee jullie allebei jullie doelen kunnen halen.

Wij van Fit en Enjoy hebben als passie om onze cliënten te helpen bij het behalen van hun fysieke (en ook mentale) doelen. Wij geloven in een mooie balans tussen sport, gezondheid en leefstijl.

Vrijblijvend DUO Training uitproberen? Maak in het onderstaande formulier je afspraak voor een GRATIS proeftraining bij Fit en Enjoy.

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.