Zoeken

Afvallen

Bij Fit & Enjoy werken we met het Body Support programma.

Het is algemeen bekend dat overgewicht een steeds groter probleem wordt in onze maatschappij.

Maar wat behoorlijk schrikbarend is, is dat al meer dan de helft van de volwassen Nederlanders (ruim 51%) hiermee kampt, met alle gevolgen van dien. Ziektes liggen op de loer. Diabetes II, hart- en vaatziekten, rug en gewrichtsklachten.

De meeste volwassen hebben al eens meegedaan aan een (crash) dieet. Dit gaf ze in de meeste gevallen het gewenste resultaat, maar voor hoe lang? De meeste diëten zijn gewoonweg niet vol te houden waardoor men heel makkelijk terugvalt in oude gewoonten. Daarom kiezen wij voor ‘leefstijlverandering’. En het mooie is dat je met dit programma ook lekker kunt eten zonder hongergevoel, je kunt zelfs kiezen als er iets op je lijstje staat wat je niet lekker vindt.  Het is een op maat gemaakte voedingsschema voor jou, waar ook je hele gezin aan mee kan doen. En dat is toch wat je wilt, dat jouw kinderen niet dezelfde fouten maken als jij zelf hebt gedaan. Ook zij kunnen hier hun hele leven lang profijt van hebben. Omdat jij ze het juiste voorbeeld geeft.

We brengen balans in je energie inname en uitgifte. Dit doen we door je te helpen de juiste voedingstoffen in de juiste samenstelling en op het juiste moment van de dag te laten nuttigen en op gezette tijden te sporten/bewegen en –niet te vergeten - te rusten!

Hoewel vaak anders wordt gedacht is 70% van het behaalde resultaat te danken aan je voedingspatroon en de overige 30% krijg je door de training

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.